خبرگزاری فارس: پیکر پاک شهدای حادثه اخیر سپاه، صبح روز گذشته به صورت همزان در تهران، ملارد و کرج تشییع و به خاکسپاری شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس، پیکر پاک 17 شهید انفجار اخیر یکی از پادگان های سپاه که روز شنبه به شهادت رسیده بودند، صبح روز گذشته با حضور رهبر معظم انقلاب، مقامات عالیرتبه کشوری و لشکری و نیز اقشار مختلف مردم تهران و خانواده شهدا، از حسینیه عاشقان ثارالله ستاد فرماندهی سپاه واقع در میدان کلاهدوز به سمت بهشت زهرای تهران تشییع و به خاکسپاری شدند.
پیکر پاک شهیدان حسن تهرانی مقدم، محمدقاسم سلگی، مهدی نواب، جواد سلیمی، علی اصغر منصوریان، مهدی دشتبانزاده، مهدی نواب، حسین فردوئی و میثم جهانگیری، هشت شهیدی بودند که پیکر مطهرشان در تهران تشییع شد.
9 شهید دیگر سازمان خودکفایی سپاه پاسداران نیز همزمان با تهران در شهرهای کرج و ملارد تشییع و به خاکسپاری شدند.
در این مراسم که سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده سپاه، محمدرضا رحیمی معاون اول رئیسجمهور، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، سردار سرلشکر یحیی رحیم صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا، محمدباقر قالیباف شهردار تهران، حجتالاسلام والمسلمین حیدر مصلحی وزیر اطلاعات، سردار وحیدی وزیر دفاع، حجتالاسلام والمسلمین سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران، سرلشکر باقری معاون اطلاعات ستادکل نیروهای مسلح، زریبافان رئیس بنیاد شهید، بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، سردار محمدرضا نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین، حمید رضا مقدم فر معاون فرهنگی سپاه و تنی چند از مقامات لشکری و کشوری، رهبر معظم انقلاب را همراهی می کردند، سردار حسین سلامی جانشین فرمانده سپاه، طی سخنانی این شهدا را مشعل داران اقتدار کشور خواند و گفت: امروز کاروان جدیدی از نسلی فداکار را تا عرش اعلا تشییع و بدرقه میکنیم.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در ادامه افزود: شهدای امروز انسانهای بزرگی هستند که آموزگاران استقامت و پایداری ملت مسلمان ایران هستند، اینها مشعل داران شکوه و عظمت انقلاب و اسلام و این ملت بزرگ و فداییان حقیقی ولایت امر و امت، اسرار جاودانگی ملت بزرگ ایران و رمز اعتلا و ارتقای هویت ملی و انقلابی و اسلامی کشور بزرگ و نظام مقدس جمهوری ایران هستند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: این کاروان نشان میدهد که هنوز سرزندگی، اقتدار، فداکاری، روح حماسه، جاودانگی، عظمت، شکوه، افتخار، آزادگی و هویت و حاملان ارزشهای الهی هنوز همانند نهر جاری در گذر زمان و جهان پر از ستم حضور دارند.
سلامی با بیان اینکه هنوز روح فداکاری چشمه سار عشق و شهادت طلبی برپیکره این جامعه، جریان زنده و محسوس و باورپذیری دارد، عنوان کرد: شهیدان بزرگمان که سند زنده وفاداری و فداکاری ما هستند، افتخار میکنیم.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد: اینها قلههای رفیع فضیلتهای جامعه و مشعل داران افتخار و اقتدار و امنیت و آرامش و نقطههای اصلی اتکای قدرت دفاعی کشور و سازندگان بنای این تمدن عظیم و معماران اصلی قدرت بازدارنده این کشور بزرگ در مقابل دشمنان سلطه گرند و پیکرهای پاک این شهیدان ستارههای پرفروغ و بی غروب کهکشان نورافشان شهادت در این عالم و افتخارات جدید ما هستند.
در این مراسم همچنین حضرت آیتالله خامنه ای به منظور ابراز همدردی، دقایقی نیز با خانواده شهدا به صحبت پرداختند.
پیکر سدار شهید حسن تهرانی مقدم، و شهیدان محمدقاسم سلگی و مهدی نواب، پس از تشییع در قطعه 24 شهدای بهشت زهرا و پنج شهید دیگر نیز در قطعه 50 به خاک سپرده شدند.
به گزارش فارس، ظهر روز شنبه 21 آبان ماه بر اثر انفجار در زاغه مهمات یکی از پادگان های سپاه در حوالی تهران، 17 نفر از نیروهای سازمان جهادخودکفایی سپاه پاسداران به شهادت رسیدند.
Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
رژيم صهيونيستي يگاني به نام پليس مخفي دارد كه اعضاي آن فلسطينيان و اعراب خائن هستند و براي شناسايي و دستگيري مبارزان و مجاهدان فلسطيني بكار ميروند.
Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
خبرگزاری فارس: به مناسبت موفقیت تیم ملی وزنهبرداری جمهوری اسلامی ایران در رقابتهای قهرمانی جهان در فرانسه، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی از کاروان اعزامی کشورمان به این مسابقات قدردانی کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، متن پیام مقام معظم رهبری به این شرح است:
بسمالله الرحمن الرحیم
کاروان اعزامی به مسابقات وزنهبرداری قهرمانی جهان
سلامعلیکم
از شما جوانان و مدالآوران غیور بهویژه آقایان بهداد سلیمی و کیانوش رستمی که با موفقیت خود در این دوره از مسابقات قهرمانی جهان ، دل ملت عزیز ایران را شاد کردهاید، تشکر میکنم.
سیدعلی خامنهای
Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
به گزارش خبرنگار جنگ نرم مشرق، در یکی از رستورانهای ایالت تگزاس آمریکا واقع در شهری به نام کتی، پوستری وجود دارد که در آن چیزی جز یک اقدام نژادپرستانه و توهینآمیز به ایرانیان دیده نمیشود.
در این تصویر چند مرد مسلح در اطراف یک ایرانی به دار آویختهشده قرار دارند که در زیر آن نوشته شده است: «بازی کابویها و ایرانیان». همچنین روی پیراهن یکی از این کابویها این نوشته وجود دارد: «ایرانیان حال به هم زنند.»
به رغم اعتراضات روز شنبه در مقابل این رستوران به این اقدام نژادپرستانه، با این حال مالک این رستوران، جان نانماکر، از برداشتن این عکس امتناع ورزید.
وی در این مورد به شبکه KHOU گفته است: «اینجا هنوز آمریکاست. اگر آنها از اینجا خوششان نمیآید، پس باید به ایران برگردند. من انتخاب کردم که این عکس را به دیوار آویزان کنم. شما هم مختارید به جایی بروید که میخواهید. اما من قصد ندارم این عکس را بردارم.»
به گفته نانماکر، این عکس حدود 30 سال قبل و در سال 1979 یعنی در زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران توسط شخصی به نام مارک مکگار گرفته شده است. به گفته وی اعدام این مرد ایرانی در واکنش به تسخیر لانه جاسوسی آمریکا صورت گرفته است. این در حالی است که آمریکاییهای اسیرشده در این ماجرا پس از گذشت 444 روز بدون هیچ گونه آسیبی آزاد شده و به آمریکا بازگشتند.
همچنین مشتریان این رستوران در مورد این تصویر اظهار کردهاند که برایشان مهم نیست که چه چیزی روی دیوار آویزان شده است، بلکه آنچه مهم است غذایی است که در این رستوران میخورند .
گفتنی است اعتراضات به این عکس هنگامی بالا گرفت که یکی از مشتریان این رستوران عکسی از این پوستر گرفته و آن را در فیسبوک منتشر ساخت.
Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
اوباما باید رویکرد اصلی خود را در پیش گرفته و در مورد امكان هرگونه گفتگو و توافق ایران را بیازماید. تعامل با ایران، ایجاد نوعی نظارت بر برنامه هستهای این كشور و یافتن زمینههای منافع مشترک (مانند افغانستان) همه اهداف مهمی محسوب میشوند.
"استراتژی ترکیبی" علیه ایران
این کارشناس مسایل استراتژیک می افزاید: هرچند كه این امر غیرممكن به نظر میرسد. در داخل ایران اختلافات عمیقی وجود داشته و بسیاری از وابستگان به حکومت آغاز روابط با غرب را تهدیدی برای خود احساس میكنند. و دقیقا به همین دلیل است كه دولت باید در جستجوی راههایی برای آغاز این روابط باشد.تعامل استراتژیک با دشمن، در سیاست "تغییر" در این کشور میباشد. این همان روشی است كه واشنگتن در تعامل با اتحاد جماهیر شوروی و چین از آن استفاده نمود. ایران کشوری است با 80 میلیون نفر جمعیت تحصیل كرده و پویا، كه در بخش مهمی از جهان واقع شده است. نمیتوان این كشور را برای همیشه زیر تحریم و فشار نگه داشت. ایران آخرین تمدن بزرگی است كه به نظم جهانی تن در نداده است. ما نیاز به یک "استراتژی ترکیبی" داریم؛ استراتژیی متشكل از فشار و تلاش برای خارج كردن ایران از مقاومت.
Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
عکسی که نام آن را «سفره ای پر از شهید» گذاشتیم از این دسته تصویر هاست.
این عکس در تابستان 1364، واقع در اردوگاه الصابرین کرخه بر سر سفره ناهار گرفته شده، هنگامی که بچه های گردان تخریب لشکر 10 سید الشهدا(ع) در حال خوردن غذا بودند.
همانگونه که در تصویر مشخص است 11 نفر بر سرسفر حاضر هستند که 8 نفر آنها به شهدات رسیده اند.
اسامی شهدا بدین قرار است:
از راست: نفر اول (شهید عباس بیات)، نفر دوم (شهید رحمان میرزا زاده)، نفر سوم (شهید اکبر عزیز زاده)، نفر پنجم (شهید مرتضی ملکی، نفر هفتم (شهید محمد بهشتی)، نفر هشتم (شهید سید محسن جلادتی)، نفر دهم (شهید پیام پور رزاقی)، نفر یازدهم (شهید حاج قاسم اصغری)
Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
اعمال روز عرفه
روز نهم روز عرفه و از اعياد عظيمه است اگرچه به اسم عيد ناميده نشده است و روزى است كه حق تعالى بندگان خويش را به عبادت و طاعت خود خوانده و مَوائد جُود و احسان خود را براى ايشان گسترانيده و شيطان در اين روز خوار و حقيرتر و رانده تر و خشمناكترين اوقات خواهد بود و روايت شده كه حضرت امام زين العابدين عليه السلام شنيد در روز عرفه صداى سائلى را كه از مردم سؤ ال مى نمود فرمود به او واى بر تو آيا از غير خدا سؤ ال مى كنى در اين روز و حال آنكه اميد مى رود در اين روز براى بچّه هاى در شكم آنكه فضل خدا شامل آنها شود و سعيد شوند و از براى اين روز اعمال چند است اول غسل دوّم زيارت امام حسين عليه السلام كه مقابل هزار حجّ و هزار عمره و هزار جهاد بلكه بالاتر است و احاديث در كثرت فضيلت زيارت آن حضرت در اين روز متواتر است و اگر كسى توفيق يابد كه در اين روز در تحت قُبّه مقدّسه آن حضرت باشد ثوابش كمتر از كسى كه در عرفات باشد نيست بلكه زياده و مقدّم است و كيفيّت زيارت آن حضرت بعد از اين در باب زيارات بيايد انشاءالله تعالى سوّم بعد از نماز عصر پيش از آنكه مشغول بخواندن دعاهاى عرفه شود دو ركعت نماز بجا آورد در زير آسمان و اعتراف و اقرار كند نزد حق تعالى به گناهان خود تا فايز شود به ثواب عرفات و گناهانش آمرزيده گردد پس مشغول شود به اعمال و ادعيه عرفه كه از حُجَج طاهِرِهِ صَلَواتُ اللّهِ عَلَيْهِم روايت شده و آنها زياده از آن است كه در اين مختصر ذكر شود لكن ما به مقدارى كه اين كتاب گنجايش آن را داشته باشد نقل مى كنيم شيخ كفعمى در مصباح فرموده مستحب است روزه روز عرفه براى كسى كه ضعف پيدا نكند از دعا خواندن و مستحب است غسل پيش از زوال و زيارت امام حسين عليه السلام در روز و شب عرفه و چون وقت زوال شد زير آسمان رَوَد و نماز ظهر و عصر را با ركوع و سجود نيكو به عمل آورد و چون فارغ شود دو ركعت نماز كند در ركعت اوّل بعد از حمد توحيد و در دويم بعد از حمد قُل يا اَيُّهَا الْكافِروُنَ بخواند بعد از آن چهار ركعت نماز گذارد در هر ركعت بعد از حمد توحيد پنجاه مرتبه بخواند فقير گويد كه اين نماز همان نماز حضرت اميرالمؤ منين عليه السلام است كه در اعمال روز جمعه گذشت .
Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
ادامه مطلب...
دل در جوشش ناب عرفه، وضو مي گيرد و در صحراي تفتيده عرفات، جاري مي شود. آن جا كه ايوان هزار نقش خداشناسي است. لب ها ترنم با طراوت دعا به خود گرفته و چشم ها امان خود را از بارش توبه، از دست داده اند. دل، بيقرار روح عرفات، حضرت اباعبدالله الحسين (ع) شده است. پنجره باران خورده چشم ها از ضريح اجابت، تصوير مي دهد و اين صحراي عرفات است كه با كلمات روحبخش دعاي امام حسين (ع) و اشك عاشقان او بر دامن خود اجابت را نقش مي كند. اشك و زمزمه ما را نيز بپذير، اي خداي عرفه.
عرفات نام جايگاهي است كه حاجيان در روز عرفه (نهم ذي الحجه) در آنجا توقف مي كنند و به دعا و نيايش ميمکرمه باز مي گردند و وجه تسميه آنرا چنين گفته اند كه جبرائيل عليه السلام هنگامي كه مناسك را به ابراهيم مي آموخت، چون به عرفه رسيد به او گفت �عرفت� و او پاسخ داد آري، لذا به اين نام خوانده شد. و نيز گفته اند سبب آن اين است كه مردم از اين جايگاه به گناه خود اعتراف مي كنند و بعضي آن را جهت تحمل صبر و رنجي مي دانند كه براي رسيدن به آن بايد متحمل شد. چرا كه يكي از معاني �عرف� صبر و شكيبايي و تحمل است.
فَتَلَقي آدَمُ مِنْ رَبِّه كَلماتًُ فتابَ عَليهِ اِنَّه� هو التَّوابُ الرّحيمْ
آدم از پروردگارش كلماتي دريافت داشت و با آن به سوي خدا بازگشت و خداوند، توبه او را پذيرفت، چه او توبه پذير مهربان است.
طبق روايت امام صادق(ع)، آدم (ع) پس از خروج از جوار خداوند، و فرود به دنيا، چهل روز هر بامداد بر فرار كوه صفا با چشم گريان در حال سجود بود، جبرئيل بر آدم فرود آمد و پرسيد:
ـ چرا گريه مي كني اي آدم؟
ـ چگونه مي توانم گريه نكنم در حاليكه خداوند مرا از جوارش بيرون رانده و در دنيا فرود آورده است.
ـ اي آدم به درگاه خدا توبه كن و به سوي او بازگرد.
ـ چگونه توبه كنم؟
جبرئيل در روز هشتم ذيحجه آدم را به مني برد، آدم شب را در آنجا ماند. و صبح با جبرئيل به صحراي عرفات رفت، جبرئيل هنگام خروج از مكه، احرام بستن را به او ياد داد و به او لبيك گفتن را آموخت و چون بعد از ظهر روز عرفه فرا رسيد تلبيه را قطع كرد و به دستور جبرئيل غسل كرد و پس از نماز عصر، آدم را به وقوف در عرفات واداشت و كلماتي را كه از پروردگار دريافت كرده بود به وي تعليم داد، اين كلمات عبارت بودند از:
خداوندا با ستايشت تو را تسبيح مي گويم |
سُبحانَكَ اللهُمَ وَ بِحمدِك |
جز تو خدايي نيست |
لا الهَ الاّ اَنْتْ |
كار بد كردم و بخود ظلم نمودم |
عَمِلْتُ سوء وَ ظَلَمْتُ نَفْسي |
به گناه خود اعتراف مي كنم |
وَ اِعْتَرِفْتُ بِذَنبي اِغْفرلي |
تو مرا ببخش كه تو بخشنده مهرباني |
اِنَّكَ اَنْتَ اَلغَفور الرّحيمْ |
آدم (ع) تا هنگام غروب آفتاب همچنان دستش رو به آسمان بلند بود و با تضرع اشك مي ريخت، وقتي كه آفتاب غروب كرد همراه جبرئيل روانه مشعر شد، و شب را در آنجا گذراند. و صبحگاهان در مشعر بپاخاست و در آنجا نيز با كلماتي به دعا پرداخت و به درگاه خداوند توبه گذاشت......
حضرت ابراهيم (ع) در عرفات
در صحراي عرفات، جبرئيل، پيك وحي الهي، مناسك حج را به حضرت ابراهيم (ع) نيز آموخت و حضرت ابراهيم (ع) در برابر او مي فرمود: عَرِفتُ، عَرِفتُ (شناختم، شناختم).
پيامبر اسلام (ص) در عرفات
و نيز دامنه كوه عرفات در زمان صدر اسلام كلاس صحرايي پيامبر اسلام (ص) بود و بنا به گفته مفسرين آخرين سوره قرآن در صحراي عرفات بر پيغمبر (ص) نازل شد و پيغمبر اين سوره را كه از جامع ترين سوره هاي قرآن است و داراي ميثاق و پيمانهاي متعدد با ملل يهود، مسيحي و مسلمان و علماي آنها مي باشد، و قوانين و احكام كلي اسلام را در بر دارد، به مردم و شاگردانش تعليم فرمود.
و طبق مشهور ميان محدثان پيامبر (ص) در چنين روزي سخنان تاريخي خود را در اجتماعي عظيم و با شكوه حجاج بيان داشت:
...... اي مردم سخنان مرا بشنويد! شايد ديگر شما را در اين نقطه ملاقات نكنم. شما به زودي به سوي خدا باز مي گرديد. در آن جهان به اعمال نيك و بد شما رسيدگي مي شود. من به شما توصيه مي كنم هركس امانتي نزد اوست بايد به صاحبش برگرداند. هان اي مردم بدانيد ربا در آئين اسلام اكيداً حرام است. از پيروي شيطان بپرهيزيد. به شما سفارش مي كنم كه به زنان نيكي كنيد زيرا آنان امانتهاي الهي در دست شما هستند، و با قوانين الهي بر شما حلال شده اند.
......... من در ميان شما دو چيز به يادگار مي گذارم كه اگر به آن دو چنگ زنيد گمراه نمي شويد، يكي كتاب خدا و ديگري سنت و (عترت) من است.
هر مسلماني با مسلمان ديگر برادر است و همه مسلمانان جهان با يكديگر برادرند و چيزي از اموال مسلمانان بر مسلماني حلال نيست مگر اينكه آنرا به طيب خاطر به دست آورده باشد.....
صحراي عرفات همايش شناخت و خودسازي امام حسين (ع)
حضرت سيدالشهدا، امام حسين (ع) نيز بعد از ظهر روز عرفه همراه با فرزندان و گروهي از اصحاب از خيمه هاي خود در صحراي عرفات بيرون آمدند، و روي به دامن �كوه رحمت� نهادند و در سمت چپ كوه روي به كعبه، همايشي تشكيل دادند، كه موضوع آن به مناسبت روز عرفه (روز شناخت)، شناخت و سازندگي بود. اين همايش، تنها جنبه علم و معرفت نداشت بلكه شناخت توأم با عمل و سازندگي و تزكيه و خودسازي بود
Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This